Natali skickade kattungarnas stamtavlor till mig för precis en månad(!) sedan (22 september) och de skulle komma fram lagom till kattungarna skulle besiktigas….tänkte vi. På så sätt skulle lämpligt nog vaccineringarna kunna föras över till stamtavlorna. Men inga stamtavlor dök upp och de har de fortfarande inte gjort.*suck* Om vi inte får tag på dem så kan nya ersättningsstamtavlor beställas av Sverak för halv stamtavle avgift. Så här i efterhand kan man ju bara konstatera att det var dumt att inte skicka dem rekommenderat…men men, det är ju i vanlig ordning lätt att vara efterklok. Varken jag eller Natali tänkte på att det skulle vara några problem att skicka med vanlig post. Särskilt inte eftersom Natali också fått stamtavlorna från Sverak med vanligt brev. Det är bara att hålla tummarna att de kommer fram inom kort, för det skulle ju vara det allra bästa.